Hengstenhouderij Reilink breidt New Forest bestand uit met Hattrick Zack

Deventer, 20 april 2017

Om de fokkers continue van vers bloed te kunnen voorzien, heeft Hengstenhouderij Reilink haar New Forest hengstenbestand uitgebreid met de donkerbruine Hattrick Zack (V. Hattrick Vogue). Hattrick Zack komt uit een predikaatrijke merrielijn. Zijn moeder, de stermerrie Hattrick Uleena en zijn grootmoeder de ster pref. en prestatie fokmerrie Hattrick Katherine staan garant voor goed bewegende, fijn te rijden allround New Forest sport pony’s. Hattrick Zack is in 2016 goedgekeurd.

Hattrick Zack is in Duitsland geroemd om zijn moderne model, manier van bewegen en zijn enorme springvermogen. Hattrick Zack heeft 3 goede basisgangen en veel springaanleg.

Vader Hattrick Vogue is een beloftevolle fokhengst. Ieder jaar bezetten zijn veulens de kopposities op de keuringen in Nederland en Duitsland. Moeder Hattrick Uleena is een grote, langgelijnde merrie. Ze draaft met veel kracht en souplesse. Bovendien is ze één van de weinige nakomelingen van Make my World, die via Brandy XII geweldige springgenen voert.

Uit de moederlijn komen inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten en internationale sportpony’s.