3-jarig toekomstig springpaard / eventer te koop

⭐️TE KOOP⭐️

Chique bruine 2,5 jarige merrie te koop. Gentleman keur x Highline. Geboren 16 mei 2016. Lulona is een lieve, goudeerlijke en scherpe merrie met drie goede gangen. Ze beloofd een succesvol springpaard / eventer te worden.

Een pedigree vol met 1.60m paarden, bloed, vele goedgekeurde hengsten en internationale sportpaarden.

Vader is de keurhengst Gentleman die zelf 1.60m liep en veel 1.60m en 1.55m paarden bracht waaronder de in het 1.60m uitgebrachte ggk hengst Kid Gentleman, de 1.60m paarden VDL Wizzard, Whisper, Lutopia, Man in Black; de ggk hengst Amsterdam (1.55m), de prestatie sport merrie Soul Sister (1.50m), maar ook de in het GP dressuur uitgebrachte Memphis en de PSG Inter I lopende Sir Gentle. De moeder van Gentleman, de ster preferente prestatiemerrie Amieka is de volle zus van de in het 1.60m uitgebrachte Calypso en tevens de moeder van de ggk hengst Optimist (V. Kojak).

Via moedersvader Highline zien we de prestatie preferent keurmerrie Zancara in de afstamming van Lulona. Zancara, tevens de moeder van Jur Vrielings Bubalu VDL en is de moeder van maar liefst 4 goedgekeurde hengsten. Naast Bubalu VDL (1.60m) zijn dit Montreal VDL (1.60m), Pessoa VDL (1.60m) en Great Pleasure VDL (1.40m).


Lulona is vrij van (stal) gebreken. Alle keuringen zijn toegestaan, kosten koper. Filmpjes op aanvraag.
Grootmoeder Diancara (keur) is tevens de moeder van de goedgekeurde hengsten Sunlight van de Zuuthoeve en Caballero van de Dwergse Hagen. Moeder Tulona voert terug op de keur merrie Ulona, die de volle zus is van de goedgekeurde hengst Tusveld.

Link naar YouTube voor een vrijspringen filmpje: https://youtu.be/TErVB_NSEO8

⭐️ FOR SALE⭐️
Chic brown 2,5 year old mare. Gentleman keur x Highline. Born May 16, 2016. Lulona is a sweet, honest and sharp mare. She moves very well. She promises to become a successful jumping horse / eventer.

A pedigree full of 1.60m horses, blood, many approved stallions and international sport horses. All inspections are allowed at buyers costs.