1e premie hengstveulen Zardando x Negro

Nardando (Zardando x Negro)

Te koop:
Nardando, geb. 10-05-2018, donkerbruin
Zardando x Negro

1e premie hengstveulen met 3 goede bewegingen. Nardando heeft veel impuls van achteren en is een kandidaat voor het hogere dressuurwerk. Nardando heeft maat en veel souplesse. Nardando is intelligent en mensgericht.

Nardando is een zoon van Zardando, die werd goedgekeurd met een dressuurindex van 202!
Zardando is een zoon van de keur-hengst Tango (Jazz x Contango), die zelf op Lichte Tour-niveau dressuur liep. Moeder sport dr. Elite merrie Roxcella (Gribraldi) liep zelf ook Lichte Tour. Ook grootmoeder Marcella (sport dr, ster, prok, prestatie van Contango) is uitgebracht in de Lichte Tour. Hiermee is het waardevolle bloed van Contango twee keer vastgelegd in zijn pedigree. Zardando heeft niet alleen zelf verdienstelijk op hoog niveau in de dressuur gelopen, ook zijn nakomelingen presteren goed. Een groot aantal loopt Z2 en hoger. De 9 jarige Elite IBOP dr, elite merrie E.Risette (v. Hamlet) loopt PSG Inter. Ook op de keuring scoren zijn nakomelingen hoge ogen. Nakomelingen van de in 2007 bij het KWPN goedgekeurde Zardando vallen op door hun dressuuraanleg en een fijn meewerkend karakter

Moeder Almanja is nooit in de sport uitgebracht vanwege een blessure op jonge leeftijd. Overgrootmoeder Frieda staat aan de basis van twee 1.40m springpaarden en een ZZ-Zwaar dressuurpaard. Uit deze moederlijn komen ook de Grand Prix-springpaarden Hevalientje (v.Burggraaf) en Trust Us (v.Namelus R). Negro geniet de meeste bekendheid vanwege zijn zoon, Olympisch- en Wereldkampioen Valegro. Maar ook is hij te vinden in de moederlijn van veel goedgekeurde hengsten en sportpaarden.

Kortom, Nardando heeft alles in huis om een dressuurtopper te worden.

 

 

 

 

 

The combinatie Zardando x Negro is een succesvollge. Hieronder Jackpot (Zardando x Negro)