Icarius MH

Olivi x Neostan x Donerhall
Geb. 2013, bruin, 1.72m, AES
Dekgeld € 550,00
De jonge hengst Icarius MH wordt op dit moment succesvol uitgebracht in de M2 dressuur en laat in zijn werk alles zien wat een dressuurruiter zoekt. Hij is nuchter, bewerkbaar, kan makkelijk verzamelen en beschikt over drie hele goede gangen. Bovendien heeft hij uitstraling.

De vader van Icarius is de keurhengst Olivi (V. Jazz). Olivi is de oudst goedgekeurde zoon van de preferente Jazz. Deze hengst is bij leven al een legende. Met meer dan twintig internationaal presterende kinderen,staat hij als fokhengst op eenzame hoogte. “Jazz is voor de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij grensverleggend. Zijn fokkerij viel al op vanaf zijn eerste veulens.

Icarius MH komt uit een goed presterende stam (Karla-stam, merrielijn 6, fokfamilie 721). Via de elitemerrie Icaria komen we bij de preferent elite Carina die onder meer de moeder is van de goedgekeurde hengste Uptown (KWPN, Westf. OLDBG), Rockstar (NRPS). Jericho (CZWB) en Vazal (SF). Tevens komen de sportpaarden Zanzibar (GP dr.), Extreme (CCI**), Patron (PSG/Inter I) en Survival (PSG/Inter I) uit deze merrielijn.

Icarius MH kan maat, een goed karakter, goede gangen en gezondheid toevoegen.