Hattrick Zack

Hattrick Zack

Hattrick Vogue x Make my World x Valentino pref. pres.f.h.
Geb. 2014, Donkerbruin, stm. 1.45m, Donkerbruin, New Forest
Dekgeld: € 300,00

Hattrick Zack is beweging en sportmodel in één. Hattrick Zack is de eerste goedgekeurde zoon van Hattrick Vogue (V. Kantjes Armando pres. d.h.). Deze merrielijn voert terug op veel sport en predikaten. Hattrick Katherine is ster pref. en prestatie fokmerrie. Via zijn vader Hattrick Vogue en zijn moeder, de stermerrie Hattrick Uleena is lijnenteelt toegepast op grootmoeder Hattrick Geena. Hattrick Zack is in Duitsland geroemd om zijn moderne model, manier van bewegen en zijn enorme springvermogen.

Vader Hattrick Vogue is een beloftevolle fokhengst. Ieder jaar bezetten zijn veulens de kopposities op de keuringen in Nederland en Duitsland. Moeder Hattrick Uleena is een grote, lang gelijnde merrie. Ze draaft met veel kracht en souplesse. Bovendien is ze één van de weinige nakomelingen van Make my World, die via Brandy XII geweldige springgenen voert.

Uit de moederlijn komen inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten en internationale sport pony’s.

Hattrick Zack is in 2016 in Duitsland goedgekeurd. Zijn nakomelingen krijgen desgewenst het stamboekpapier van het Nederlands New Forest pony stamboek.