Gabri MH

Gentleman x Darius x Ronald
Geb. 2016, bruin, 1.67m, AES
Dekgeld € 500,00

 

Gabri MH komt uit en sterke en gezonde stam (merrielijn 256, fokfamilie 505). Vader is de keurhengst Gentleman die zelf 1.60m liep en veel 1.60m en 1.55m paarden bracht waaronder de in het 1.60m uitgebrachte ggk hengst Kid Gentleman, de 1.60m paarden VDL Wizzard, Whisper, Lutopia, Man in Black; de ggk hengst Amsterdam (1.55m), de prestatie sport merrie Soul Sister (1.50m), maar ook de in het GP dressuur uitgebrachte Memphis en de PSG Inter I lopende
Sir Gentle. De moeder van Gentleman, de ster preferente prestatiemerrie Amieka is de volle zus van de in het 1.60m uitgebrachte Calypso en tevens de moeder van de ggk hengst Optimist (V. Kojak).

Gabri MH komt uit een goede merrielijn die vele internationaal presterende sportpaarden en goedgekeurde hengsten heeft voortgebracht. Moedersvader Darius (V. Darco) is zelf uitgebracht in het 1.50m. Moedersmoeder Darla sprong zelf 1.40m en ogm Karla (V. Gondelier) is uitgebracht in het 1.30m evenals 2 volle zussen van Karla.
Gabri MH is bij het AES goedgekeurd en werd benoemd tot beste dressuurpaard. Gabri is een hengst met heel veel kracht, goed opwaarts bewegend en met een goed werkende motor van achteren.

Deze hengst heeft “vrij bloed” voor de dressuurfokkerij waardoor hij op vrijwel elke merrie kan worden ingezet. Hij kan bloed, werkwilligheid, hardheid, gezondheid en een geweldige bewegingstechniek toevoegen.