Auteursarchief: Jolanda

Privacy statement gepubliceerd

 PRIVACYVERKLARING

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

 Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren zoals de stamboeken voor het registreren van de dekkingen. Verder maken wij gebruik van externe hostingprovider, waar uw persoonsgegevens die u achterlaat op onze website een onderdeel van uitmaken.  Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden.

Bewaarperiode persoonsgegevens

Indien u informatie bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: Hengstenhouderij Reilink, Tjoenerstraat 12, 7416 XM Deventer, telefoon +31620356285, hengstenhouderijreilink.zn@gmail.com. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

20 mei 2018

 

Zwarte parel Hometown dit jaar via Hengstenhouderij Reilink beschikbaar

HOMETOWN, Apache X Ferro, 1.73, Zwart, geboren 2012, KWPN, OLD

Hometown hengst winnaar ISAH hengstencompetitie L Dressuur Zuidbroek 2017 is dit jaar ook via Hengstenhouderij Reilink beschikbaar. De hoogbenige KWPN dressuur hengst Hometown is met zijn glanzend zwarte vacht en lange hals een absolute lust voor het oog. Als hengst beschikt Hometown over meerdere extreme kwaliteiten. Hometown heeft een ongelooflijk sterk en actief achterbeen, dat altijd wil sluiten en onder de massa komt.

Hometown heette aanvankelijk Hornrose wat aansluiting geeft met de Denderose stam. Deze stam kenmerkt zich door looplust en de wil om te presteren. Hometowns moeder, de stermerrie Torose heeft de bewezen topvererver Ferro achter haar naam staan. Ferro bracht vele talentvolle nationale en internationale sportpaarden en presteerde op het hoogste niveau onder andere op de Olympische Spelen van Sydney en twee keer tijdens de Wereldruiterspelen. Grootmoeder Ilarose, een elite, prestatiemerrie van de Ramiro Z-zoon Dageraad sprong zelf 1.30m. Overgrootmoeder Turose, is een keur, preferente prestatiemerrie van Lucky Boy xx en bracht internationale spring- en dressuurpaarden. Uit de Denderose-stam komt ook de goedgekeurde KWPN-tuigpaardhengst Fantijn (kampioen van de hengstenkeuring 2013) en de merrie Wendelrose (nationaal kampioen merries 2015 en 2016). Kampioen Verrichtingen 2016 Icellie komt ook uit de Denderose stam. Hometowns vader, de Grand-Prix hengst Apache, valt net als zijn zoon Hometown op door zijn zeer goede gebruik van het achterbeen.

De dressuurhengst Hometown bezit over een nuchter karakter en hij heeft heel veel GO. Beide eigenschappen zijn niet alleen belangrijk voor de toekomst van een sportpaard, maar ook in de fokkerij.
Als er iemand is die iets over de instelling van Hometown kan zeggen dan is het Diederik van Silfhout die hem in de ISAH hengstencompetitie dressuur uitbrengt. Diederik: “Hometown is de beste vierjarige die ik ooit heb gehad. Het is een paard met verschrikkelijk veel talent en het is elke dag een plezier om mee te werken. Hij geeft een fantastisch gevoel en je voelt gewoon dat hij veel potentie voor de toekomst heeft. Hometown geeft elke dag alles en dat maakt hem zo goed. Het is in mijn ogen een natuurtalent en ik weet zeker dat het een goed Grand Prix paard wordt. Al zijn gangen zijn goed. Zijn stap is altijd zuiver en sterk achter. Zijn draf is super functioneel met een heel sterk achterbeen: een draf waar hij echt alles in kan. Zijn galop is fenomenaal. Als je dat als 4 jarige al kan dat is dat een belofte voor de toekomst.”

 

Reserveer uw dekking voor 1 maart 2018 en ontvang 15% korting

Beste fokker,

Wij starten het dekseizoen met een aantrekkelijke actie. Wanneer u voor 15 maart 2018 uw dekking reserveert en betaalt ontvangt u 15% korting op het dekgeld. 

Voorwaarden:

  • u reserveert de dekking schriftelijk voor 15 maart 2015.
  • u betaalt voor 31 maart 2018 het verschuldigde dekgeld. U ontvangt hiervoor een factuur waarop de korting is verwerkt.
  • de actie geldt alleen voor onze eigen hengsten Carlo, Lex en Marlon.

De dekking kan later in het seizoen plaatsvinden. Ons dekseizoen loopt van 1 maart tot en met 31 oktober. Via ons kunt u alle SWS hengsten bestellen, de actie geldt alleen voor onze eigen hengsten. Verder gelden de algemene voorwaarden van Hengstenhouderij Reilink zoals vermeld op deze website.

Wij wensen u een vruchtbaar dekseizoen!

Tot ziens bij Hengstenhouderij Reilink.

Herman Reilink en Jolanda Brugman

Marlon onder Bert Romp

 

Zaterdag 30 april Lex en Hattrick Zack op de hengstenshow bij Stal ’t Gruyter

A.s. zaterdag vindt de jaarlijkse hengstenshow bij Stal ’t Gruyter plaats. Ook dit jaar is Lex weer te zien, evenals Hattrick Zack die dit jaar voor het eerst bij Hengstenhouderij Reilink ter dekking staat.

Op deze hengstenshow, in samenwerking met meerdere New Forest hengstenhouders, worden meerdere New Forest hengsten en hun nakomelingen getoond. De hengstenshow kenmerkt zich door de onderlinge samenwerking en gezelligheid tussen meerdere New Forest hengstenhouders en de in grote getale aanwezige liefhebbers. Aanvang 14.00 uur bij Stal ’t Gruyter in Wenum Wiesel.

Hattrick Zack

Lex op de CHK 2015

Hengstenhouderij Reilink breidt New Forest bestand uit met Hattrick Zack

Deventer, 20 april 2017

Om de fokkers continue van vers bloed te kunnen voorzien, heeft Hengstenhouderij Reilink haar New Forest hengstenbestand uitgebreid met de donkerbruine Hattrick Zack (V. Hattrick Vogue). Hattrick Zack komt uit een predikaatrijke merrielijn. Zijn moeder, de stermerrie Hattrick Uleena en zijn grootmoeder de ster pref. en prestatie fokmerrie Hattrick Katherine staan garant voor goed bewegende, fijn te rijden allround New Forest sport pony’s. Hattrick Zack is in 2016 goedgekeurd.

Hattrick Zack is in Duitsland geroemd om zijn moderne model, manier van bewegen en zijn enorme springvermogen. Hattrick Zack heeft 3 goede basisgangen en veel springaanleg.

Vader Hattrick Vogue is een beloftevolle fokhengst. Ieder jaar bezetten zijn veulens de kopposities op de keuringen in Nederland en Duitsland. Moeder Hattrick Uleena is een grote, langgelijnde merrie. Ze draaft met veel kracht en souplesse. Bovendien is ze één van de weinige nakomelingen van Make my World, die via Brandy XII geweldige springgenen voert.

Uit de moederlijn komen inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten en internationale sportpony’s.

Hengstenhouderij Reilink verhuisd naar nieuwe locatie

Nadat we een tijdelijke locatie in Okkenbroek hadden gevonden zijn we verheugd dat we nu naar onze nieuwe locatie zijn verhuisd. Vanaf 9 april is Hengstenhouderij Reilink gevestigd aan de Zwarte Kolkstraat 43 in Wilp-Achterhoek. Hier hebben we de beschikking over mooie, ruime hengstenstallen en weidegang. Wilt u een kijkje komen nemen? Dan bent u van harte welkom.

Herman Reilink en Jolanda Brufman

Hengstenhouderij Reilink tijdelijk verhuisd

Als je Hengstenhouderij Reilink zei had je het ook over de boerderij aan de Oerdijk 85 in Schalkhaar. Al sinds de jaren ’60 zaten wij hier in de boerderij van Herman zijn grootouders. De boerderij waar Herman is geboren. Helaas gaat de boerderij gesloopt worden en moesten wij op zoek naar een andere accommodatie. Omdat we nog geen geschikte plek hebben gevonden, zijn wij voorlopig met de hengsten neergestreken in een nostalgische deel in Okkenbroek. De hengsten komen ook hier elke dag in de wei en in de paddock.

Het nieuwe staladres is Schiphorsterweg 6, Okkenbroek. Op deze locatie zetten wij onze bedrijfsactiviteiten voort zoals de fokker van ons gewend is. U bent hier ook van harte welkom om de hengsten te zien.

Ons correspondentieadres is gewijzigd in Tjoenerstraat 12, 7416 XM Deventer. Onze overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

Dressuur topper Zardando dit seizoen bij Hengstenhouderij Reilink

Dressuurtopper Zardando (Glocks Tango x Gibraldi) staat van vanaf dit seizoen bij Hengstenhouderij Reilink in Schalkhaar. De donkerbruine KWPN goedgekeurde hengst Zardando heeft niet alleen zelf verdienstelijk op niveau in de dressuur gelopen, ook zijn nakomelingen lijken beloftes voor de toekomst. Een aantal loopt inmiddels al op Z1 niveau.

Zardando is in eigendom van Lichte Tour ruiter Peter de Boer en zijn partner Jan-Bas de Jonge uit Uden. Zij werden jaren geleden mede-eigenaar en hebben de hengst sinds kort volledig in eigendom. Zij hebben met Zardando al een paar hele fijne nakomelingen gefokt zoals de 7 jarige IBOP dr, elite merrie E.Risette (v. Hamlet) alias Expreszo VZH die op dit moment klaar gemaakt wordt voor de Lichte Tour. Om Zardando optimaal voor de fokkerij te kunnen inzetten is er voor gekozen de hengst te stationeren bij hengstenhouderij Reilink in Schalkhaar.

Zardando is bijzonder interessant gefokt. Zijn vader, de Grand Prix hengst Glocks Tango had in zijn eerste jaargang al twee aangewezen zonen. De hengst combineert het bloed van de preferente hengsten Jazz en Contango. In 2011 won Tango de wereldbeker in Odense.

Moeder Roxcella (sport dr, Elite) liep in de Lichte Tour. Zij is een dochter van de Grand Prix hengst Gribaldi. Ook grootmoeder Marcella (sport dr, ster, prok, prestatie van Contango) is uitgebracht in de Lichte Tour. De moederlijn vervolgt met Helianthe, een dochter van de Trakehner Bismarck en vervolgens met de ster prestatie merrie Tessa (V. J Amagun).

Uit Tessa kwamen de ZZZ-dressuurpaard Fitta. Ook het internationale dressuurpaard Eduard-B onder Coby van Baalen en Ollright onder Laurens van Lieren komen uit de merrielijn van Zardando.

Via de preferent elite hengst Gribaldi, voert Zardando het bloed van Kostolany en Ibikus. Door de combinatie Tango x Gribaldi is het bloed van Contango (v. Contender) aan beide kanten in de derde generatie aanwezig

Nakomelingen van de in 2007 bij het KWPN goedgekeurde Zardando vallen op door hun dressuuraanleg en een fijn meewerkend karakter.