AES hengsten Gabri MH en Icarius ook beschikbaar bij Hengstenhouderij Reilink

De AES hengsten Gabri MH (Gentleman) en Icarius MH (Olivi) van Mulkens Horses zijn ook bij ons beschikbaar. De pas vorige week goedgekeurde 3 jarige Gabri MH is een nakomeling van de keurhengst Gentleman die wij enkele jaren geleden van Peter en Linda Mulkens hebben gehuurd. Hoewel helemaal springgefokt is hij bij het AES goedgekeurd in de dressuurrichting met daarbij het commentaar dat hij de beste aangeboden dressuurhengst is. Gabri is een hengst met heel veel kracht, goed opwaarts bewegend en met een goed werkende motor van achteren. Deze hengst heeft “vrij bloed” voor de dressuurfokkerij waardoor hij op vrijwel elke merrie kan worden ingezet.
Gabri MH komt uit een goede merrielijn die vele internationaal presterende sportpaarden en goedgekeurde hengsten heeft voortgebracht.

De 6-jarige Icarius MH is al eerder bij het AES goedgekeurd. Deze zoon van de keurhengst Olivi (V. Jazz) wordt op dit moment succesvol uitgebracht in de M2 dressuur. Uit de merrielijn van Icarius MH komen meerdere goedgekeurde hengsten en goedpresterende sportpaarden.

Wij zijn blij dat we met deze twee jonge hengsten de samenwerking met Mulkens Horses voortzetten en hebben alle vertrouwen in deze twee beloftes voor de toekomst.